AMA Roller® on putkenpyörittäjä, joka soveltuu niin esivalmistelupajaan kuin työmaakäyttöön. Laite pyörittää putkea halutulla nopeudella, ja hitsaus onnistuu vakioasennossa.

WELNER OY

Welner Oy on vuonna 2014 perustettu Oululainen perheyritys, joka jatkaa Ama Products Oü:n kehittämien ansiokkaiden AMA–putkihitsaustuotteiden valmistusta ja myyntiä. AMA–tuotteet ovat tarkoilla laatukriteereillä ammattilaisten käyttöön kehitettyjä putkityökaluja, jotka on tarkoitettu haponkestävien ja ruostumattomien ohutlevyputkien esivalmisteluasennuksiin ja hitsauksiin.

Welner Oy panostaa laatuun ja tuotekehittelyyn. Otamme mielellämme vastaan palautetta tuotteistamme sekä ideoita uusista innovaatioista! Varastomme ja toimistotilamme sijaitsevat Oulussa ja jälleenmyyjämme toimivat sekä Suomessa että Ruotsissa.

TARKKUUTTA, TEHOA JA LAATUA TEOLLISUUSPUTKISTOJEN ESIVALMISTELUASENNUKSEEN JA HITSAUKSEEN

Vähennä putkistohitsauksen kustannuksia optimoimalla työtavat ja niissä käytettävät työvälineet! Oikeilla työvälineillä tarkkuus on taattu ja asennus- ja hitsausvirheet jäävät minimiin. Säädettävillä työvälineillä ergonominen työasento onnistuu ja työn laatu paranee. Kysy ammattilaisilta – he valitsevat AMA–tuotteet, jotta jälki olisi paras mahdollinen!

TUTUSTU AMA ROLLERIIN OSOITTEESSA: www.amaroller.fi

UUSI INNOVAATIO: AMA Roller® - PUTKENPYÖRITTÄJÄ!

(416) 874-9793

Welner Oy  |  Ruskonniityntie 19 C, FI-90620 Oulu, Finland  |  sales(at)welner.fi  |  +358 400 600 942  |  www.welner.fi

720-476-9925